• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Studiecentrumc2 geeft alle leerlingen op een professionele wijze begeleiding tijdens hun schoolcarrière. Dit zowel voor leerlingen in het basisonderwijs als voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO of HBO. Denk hierbij aan het maken en leren van het huiswerk, maar ook aan bijspijkeren van stof en werken aan studievaardigheden. Leren samenvatten, overzicht verkrijgen, plannen en het toepassen van de stof zijn onderdelen van onze begeleiding. Hoe wij dat doen? Kom langs voor een gesprek

Onze ondersteuning geeft de leerling een stevige basis. Alle activiteiten zijn er op gericht om de leerling, wanneer gewenst, zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten werken. Leerlingen en ouders kiezen er vaak ook voor om onze ondersteuning te blijven ontvangen tijdens de gehele schoolcarrière. Uiteraard is dit ook mogelijk en het is mooi om te zien hoe leerlingen deze periode doorlopen. Bij ons komen de meeste leerlingen eenmaal in de week, sommige twee en andere driemaal. Altijd in een blok van twee uur achter elkaar zodat we de leerlingen echt kunnen volgen. 

Elke leerling volgt een persoonlijk traject. Tijdens het intakegesprek kunnen wij goed de leerbehoefte inschatten en u van een juist advies voorzien en vertellen hoe wij uw zoon of dochter adequaat kunnen begeleiden. U en jij kunnen alle vragen stellen die er zijn en zien wie wij zijn en waar we zitten. Hopelijk tot snel!