• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ons team bestaat uit enthousiaste, geschoolde en ervaren mensen. Met elkaar ondersteunen wij leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs en wij kunnen dat voor alle leerbehoeftes en alle vakken en alle niveaus. De contacten met de scholen zijn uitstekend te noemen. Op dit moment hebben wij vestigingen in Almere, Emmeloord, Lelystad, Zeewolde en Zwolle en werken wij ook in Dronten en Harderwijk. Wij zijn elke middag en avond én op zaterdag geopend.

Met elkaar delen wij een passie; kinderen en jongeren verder op weg helpen richting hun toekomst. Ons enthousiasme en onze betrokkenheid bij de leerlingen is een van de kwaliteiten van ons begeleiding. Wij onderscheiden ons op meerdere manieren ten opzichte van andere instituten, onze motivatie om leerlingen te helpen is er één van. Ons inzicht in elk uniek leerproces en leerbehoefte is uniek. Waarbij wij altijd een lerend team blijven. Dat is ook het mooie van wat wij met elkaar delen; werken met deze doelgroep blijft altijd interessant door de leerlingen! Elke jongere is uniek en wij begeleiden elke leerling met hetzelfde enthousiasme en dezelfde kunde. Leerlingen leren van ons, maar wij leren zeker ook van hen! 

Onze passie voor onderwijs en leerlingen is niet onopgemerkt gebleven. Voor de gemeente Lelystad verzorgen wij op negen basisscholen verlengde leertijd, Plustijd genaamd, waarmee wij het perspectief voor deze kinderen verbeteren. Ook dit past naadloos bij onze ambitie om kinderen en jongeren verder op weg te helpen.

Wij bieden ook trainingen aan voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO. Deze zijn gericht op studievaardigheden en talentontwikkeling. Ook geven wij begeleiding aan huis of op school aan leerlingen met een indicatie. Meer hierover lezen? Kijk dan eens op www.zorgbegeleidinglelystad.nl en www.studiecentrumc2.nl

Ook zijn wij actief op facebook en instagram. Leuk om te volgen! En leuk als je ons volgt!

Hartelijke groet, 

Martijn, Silvia, Esther, Petra, Gianluca, Marieke, Daphne, Rianne, Jeroen, Jan, Marnix, Christine, Guusje, Elma, Barry, Lisette, Eelco en Tinette