• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Studiebegeleiding en bijlessen worden met grote zorg en aandacht gegeven om de resultaten van uw kind te bevorderen. Professionele begeleiders helpen uw kind met zijn of haar specifieke leerbehoefte. Bij ons krijgt de leerling meer dan huiswerkbegeleiding alleen, wij werken ook aan studieachterstanden en -vaardigheden. Hoe snel de resultaten verbeteren is per kind verschillend, maar ergens tussen één maand en vier maanden zie je dat ontstaan. Dat geeft ook een boost aan het zelfvertrouwen en aan het zelfbeeld van uw kind! 'Ik kan het!'

Door de werkwijze van Studiecentrumc2 is er persoonlijke aandacht en begeleiding voor de leerling. Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats, deze is gratis en vrijblijvend. Zo kunt u kennis maken met ons en ziet u meteen waar uw kind terecht komt!

De studiebegeleiding is zeer geschikt voor alle leerlingen, iedereen is op zijn plek bij ons. Leerlingen ervaren de ondersteuning als plezierig en vertrouwt. Het is hard werken, maar het levert ook veel mooie dingen op.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in blokken van twee uur. Binnen die tijd kan de leerling geconcentreerd zijn of haar huiswerk maken en leren en zal de begeleider met hem of haar werken aan achterstanden en vaardigheden. Twee tot drie keer per jaar houden wij gepreksrondes om met elkaar de begeleiding te bespreken. Wanneer nodig hebben we onderweg ook altijd contact. Begeleiding volgens bij ons is niet zomaar begeleiding, maar op maat gesneden. Elke leerling volgt zijn of haar eigen traject. Geen grote lokalen met rijen tafels bij ons, maar een ruimte waarin vijf leerlingen met een begeleider hard werken en alle aandacht krijgen die ze verdienen.

Wilt u meer weten? Klik hier.